Personalizirana steklenica za vodo

Zakaj so personalizirane stekleničke odločna izbira za 1001 poslovni dogodek in zakaj jih je nujno vključiti v marketinški plan?

Popolno poslovno darilo za vsako priložnost

Zakaj so steklenice za vodo tako posebno darilo?

Ne le, da gre za enega izmed bolj praktičnih in vsestranskih izdelkov. S pomočjo personalizacije z imenom, unikatne grafike ali osebne note, lahko poskrbite tudi za edinstvenost, ki bo nedvomno navdušila vašega obdarovanca. Personalizirana steklenica za vodo je tako lahko odlično darilo iz več razlogov.

Praktičnost in funkcionalnost

Steklenica za vodo je primerna prav za vsakogar, saj s svojo uporabnostjo omogoča, da ostanemo hidrirani ob vsaki priložnosti – pa naj bo to v pisarni, na poti ali pri različnih športnih aktivnostih. Uporabljamo jo lahko za shranjevanje vode, kave, čaja, soka in ostalih pijač. Tako ostanemo hidrirani na vsakem koraku. Hkrati pripomore pri prihranku denarja, saj se tako izognemo neprestanemu kupovanju dragih ustekleničenih pijač v trgovinah. Personalizirana steklenica za vodo bo zagotovo uporabljena veliko pogosteje in tudi za daljše časovno obdobje, v primerjavi z drugimi poslovnimi darili. Prav tako pa boste s takšnim izdelkom dali vedeti, da v vašem podjetju spodbujate dobro počutje in skrb za zdravo telo.

Trajnostna izbora

Vse več podjetij si prizadeva za zmanjševanje negativnih vplivov na okolje in za zaščito našega planeta. Vsak korak v to smer je izjemno pomemben in če želite pri obdarovanju vaših poslovnih partnerjev ali zaposlenih hkrati poskrbeti tudi za okolje, je steklenica za vodo pravilna odločitev. Vsaka okolju prijazna steklenica namreč pripomore k zmanjševanju uporabe plastenk za enkratno uporabo, ki onesnažujejo naše okolje.

Edinstveno darilo s personalizirano noto in individualnim tiskom

Personalizirana steklenica za vodo predstavlja zelo unikatno darilo, s katerim boste vzpostavili dolgotrajne pozitivne odnose in pokazali, da vam je mar. Z individualno personalizacijo in potiskom imena bo takoj opaziti, da ste v darilo vložili vaš trud in čas, vaš obdarovanec pa se bo ob prejemu darila zagotovo počutil posebnega in cenjenega. Steklenica z imenom bo brez dvoma poskrbela tudi za bolj pogosto uporabo, saj se posameznik z izdelkom, ki vsebuje njegovo ime, počuti bolj povezanega. Povsem nove tehnike personalizacije pa vključujejo 360 tisk in graviranje. Torej potisk celotne površine stekleničke.

Nove tehnike potiska stekleničk
Naše nove tehnike dodelave stekleničk Tisk in graviranje 360

Darilo za različne priložnosti

Personalizirana steklenica je odlično darilo za prav vsako poslovno priložnost ali marketinški dogodek. Ne glede na to, ali gre za rojstni dan vašega zaposlenega, zahvalo v sklopu poslovnega sodelovanja, skrb za zaposlene ali kakšen drug poseben poslovni dogodek, bo takšno darilo zagotovo cenjeno in bo pri obdarovancu vzbudilo čustven odziv. S stekleničko za vodo tudi poslovnim partnerjem pokažete, da vam je njihovo zdravje in dobro počutje pomembno ter jim tako pomagate pri dnevnih hidraciji. Posebej primerna so za vse, ki veliko potujejo, delajo v zahtevnem okolju ali preprosto za delo v pisarni, saj dokazano spijemo več vode, ko imamo na mizi svojo stekleničko.

Personalizirana steklenička za vodo je trenutni trend poslovnega in promocijskega obdarovanja, ki zagotavlja odlične trženjske rezultate.

Zadovoljstvo, prepoznavnost in trajnost

Personalizirane steklenice za vodo so odlično poslovno darilo za vsako priložnost, saj gre za zelo praktičen izdelek, s katerim bo zagotovo zadovoljen vsak obdarovanec, pa naj bo to poslovni partner, sodelavec ali stranka. Poleg darila za poslovne namene pa steklenice lahko uporabljate tudi kot promocijska darila za prepoznavnost vaše blagovne znamke, gradnjo zaupanja in zvestobe. Gre za cenovno ugoden način izkazovanja vaše hvaležnosti, s katerim boste zagotovo naredili trajen vtis. Poleg vsega pa so personalizirane steklenice za vodo tudi odličen način, da pokažete svojo zavezanost k trajnosti in prizadevanju za boljši jutri.

PRELISTAJTE NAŠE KATALOGE IN PRIDOBITE NAJNOVEJŠO PONUDBO STEKLENIČK ZA VODO

No items found.
No items found.
No items found.